Promiň

Promiň

Anotace: Jedná omlouvající se...

Promiň vybouchla jsem...
Odpusť, omlouvám se...
Dovolit neměla jsem to...
Nezlob se, ty mé zlato...
Příště si zklidním dech i pulz...
Než ti něco zase napíšu...
Moc jsem to asi přehnala... 
Kdybych tak víc myslela...
Je mi to teď líto...
Vážně mrzí mě to...
Byla jsem na tebe ošklivá...
Teď nezbývá, než abych prosila...
Nezlob se...
Odpusť mi...
Zapomeň na to...
Prosím.

Autor genca, 07.03.2009
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: N.Ryba, Vanesska, Kallkaa, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí