Sliby se plní

Sliby se plní

Anotace: pro splneni snu nek´do udela cokoliv

Co vše si mohu přát ?
Co za to přání mohu dát ?
Mám jen lásku a život svůj,
na to dobře pamatuj.
Ty to chceš, ten život můj ?
DOBŘE! Taky něco opětuj!
Nemáš nic víc a nic míň ?
Tak mi něco splň!
Až se k smrti vyzvu,
zakryj moji jizvu,
jizvu po tetování,
co mluví o mém milování,
o lásce k chlapci,
nic víc už nechci.
Chci si to vzít sebou,
se vší svojí něhou.
A milovat ho pořád dál,
to ten chlapec si to přál.
Já neměla čas,
splnit mu přání zas.
A tak prosím tebe,
kvůli němu, zabiju sama sebe.
Autor moonset, 11.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Zdenek, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí