Oběd černé vrány

Oběd černé vrány

Anotace: Lidské srdce jest opravdovou delikatesou

Přečerná vrána klove moje srdce
chutná ji, chutná, je hezky krvavé
chutná ji chutná, však já chtěl žíti přece
já chtěl jsem žít, až trochu nezdravě

Dívám se na mraky, zatím co umírám
zdalipak za chvíli mezi ně poletím
vždyť ani nevím proč na věky usínám
ve čtvrtce procházky překrásným staletím

Přečerná vrána zvedá se, odlétá
a život jak prázdný film letí mi před zraky
tady nám umírá nešťastný poeta
pro štěstí hlupáček chtěl dělat zázraky
Autor Pseudopisálek, 12.03.2009
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: 4LJFilip, Tanzania, strašidýlko-střapatý, Kapka, Markéta Hl., Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi něco skrývá ve svých slovíčkách........bolest taky musí ven jinak se človíček utrápí.ST

13.05.2009 13:14:00 | Tanzania

černá však vtipná

12.03.2009 11:30:00 | Markéta Hl.

báseň tmavá..až černá..
ST

12.03.2009 08:06:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí