Sebevražda

Sebevražda

Anotace: Co dodat...

Já musím mlčet,
ač rád bych mluvil.
Na zemi klečet!
Všechno jsem zkazil.

Zapírám pravdu.
Zapírám lásku.
Odvahu najdu.
Odhodím masku.

Úplně nahý,
padnu vyčerpáním.
Za trochu snahy.
Všechno nenávidím.

Úplně bezbranný,
světem se potácím.
Totálně naštvaný.
Asi se oběsím.

S životem skoncuju.
Jsem pouhý šílenec.
Smutkem se opiju.
Zas bude blázinec.

Všichni si řeknou,
co to je za blázna.
Sekerou seknou,
ale jen do prázdna...
Autor Jean-Valjean, 13.10.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí