Kapky vody

Kapky vody

Anotace: Pár myšlenek, které mi poletovaly hlavou při hodině biologie. Plodná to hodina :-)

Když kapky vody na tvář mi dopadly,
já v místnosti s velkými zrcadli
ocitla se a chtěla zůstat tam,
měla jsem pocit, že to místo znám.

Já připadla si jako ve snu,
ze kterého se nikdy neprobudím,
kapky se promněnily v slzy,
pláču... Proč? Nevím.
Autor Jamesow, 13.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Alasea, septemberSax
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí