z hluboka se nadechni

z hluboka se nadechni

Anotace: v kruhu neni snadne rozeznat lasku .

za trest spím a halil mě stín ,
za trest vidím ,svou duši, kterou šidím
o lásku ,
říkáš mi , dýchej ,
o oo , voláš mne ,
říkáš mi , dýchej.
pýcha zkrášluje hřích a orel vchází mi vstříc ,
poklekám a tvé drápy drásají ,
krev vytéká do dlaních prázdnoty .
není úniku ze slepé dřímoty ,
není smrti andělů bez povšimnutí.

říkáš mi dýchej ,
ooo , voláš mne,
říkáš mi dýchej.
svět bolí a zlo se rodí ,
znovu a znovu a znovu ,
svět hladoví a lži ho ukojí ,
znovu a znovu a znovu.
oooo voláš mne ,
dýchej , dýchej - dokud
jsi , vždyť za trest svou duši šidím ,
o lásku .
Autor DAFU, 13.03.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí