Zapomněla jsem...

Zapomněla jsem...

Anotace: Zapomněla jsem!

Zapomněla jsem...
jaké to bylo poprvé.
Zapoměnla jsem...
jak voní nově rozbalená žiletka.
Zapomněla jsem...
jak pálí cigareta.
Zapomněla jsem...
jak bolí žíznutí
Zapomněla jsem...
jak jak krásně štípe desinfekce v čerstvé ráně.
Zapomněla jsem...
jak nádherné obrazce tvoří krev ve vodě.
Zapomněla jsem...
jak hluboko zarývá ostrá žiletka.
Zapomněla jsem...
jak červené je "místo činu."
Zapomněla jsem...
jak jaké to bylo poprvé.
Zapomněla jsem...
jak krev voní.
Zapomněla jsem...
jak rudá je krev.
Zapomněla jsem...
jak nádherný je to pocit.
zapomněla jsem....!
Autor Fear, 13.03.2009
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen takový detail...v každé "zapoměla" ti chybí "n"...

13.03.2009 22:41:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí