anděl smrti

anděl smrti

Anotace: no coment

v poslední svojí naději vzhlédl jsi k nebi
v tom andělé tě uviděli
Spatřili tvou smutnou a utrápenou tvář
osvítil tě naděje zář

Ruce složíš na svá prsa
realita je vážně drsná
snažíš se nadechnout jde to však stěží
tvoje bolest tížící tvé srdce je stále těžší

V tom jeden z andělu slétl na zem
utřel sis čelo zalité potem
Nabídl ti svojí ruku
k osvobození už jen pár kroku

s ulehčujícím výdechem si jeho ruku přijal
ted ti zmizela zem pod nohama,kterou si dířv míval
už oči nebolí od věčného pláče a ruce nepálí tebou spusobenou bolestí
cítíš to teplo v srdci co se ti ted rozhostí?

Ráno tvé studené tělo najde tvoje dívka
tento příběh slíchávám jen zřítka
tys však srab,že svou cestu jsi tak rychle vzdal
že nezvládl jsi co jsi zvládnou měl-tys prohrál

Černé ruže háže na tvuj hrob
není to den...je to přesně rok
co čepel nože protíná tvoje tepny
a ty jsi šel ve snu za těmi světly

To anděl smrti podal mu svou ruku
už je konec jeho dlouhým mukum
už je vlastně konec všeho
nejvíc ted lituju právě jeho
Autor Snilek.holka, 14.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Oťas, Haniéčka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andělé se vždycky vrací,
a to štěstí stačí,super

25.08.2009 21:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí