Prostě prokleto

Prostě prokleto

Anotace: Prokleto může být, ale vám přeji lásku mít ... Náhlé pocity ...

Chceš mi něco říct?
Já ale nechci to slyšet.
Zahalíš moji líc.
Nenecháš mě křičet.
Udusíš moje slova.
Umírám znova a znova.
Udusíš moji chuť žít.
Smrtí mě jen můžeš utěšit.
Bolí mě tělo, bolí i duše.
Trápím se s Tebou a to v kuse.
Chci vykřičet tu bolest, nejde to.
Je to vše v háji, prostě prokleto...

Prokletá a navěky ... s Tebou,
jak mě Tvé doteky zebou,
co je to za pocit, nemiluji,
své tělo raději jen tak daruji...

...a odcházím...

...pryč či k Tobě...

...tak, jak musím...
Autor toužím.jít.dál, 15.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 17
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Radek.oslov.Šafárik, Diablek, malý lachtánek, LucQa, Mbonita, Psavec, Paulín, labuť, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsi to řekla,a všechno

27.03.2009 18:55:00 | Radek.oslov.Šafárik

Pořád tak bolestivá.

15.03.2009 13:33:00 | Psavec

Jdi PRYČ. Jednou provždy!

15.03.2009 09:31:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí