Studená nekonečnost vesmíru....

Studená nekonečnost vesmíru....

Anotace: Vypsané pocity ....

Minuta je rok a hodina jak století,

neumím tak žít, potřebuji tvé objetí.

Potřebuji tvé náručí a polibek ti dát,

nic na světě víc nechci, chci s tebou se zas smát.

Vrať se lásko má jediná, otevři mi zas náruč svou,

dovol zas citům svým, přemýšlet o nás dvou.

Nedovol vesmíru, dělat dny zas studené,

Věřím, že společně všechno zas zvládneme.

Minuta je století a hodina jak studená nekonečnost vesmíru …..
Autor Ditka, 16.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obsah, ale zkus trošku zapracovat na rytmu =)

16.03.2009 04:30:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí