Smutek

Smutek

Anotace: O lásce

Co dělat dál žít radím já tobě,
a však není slov není lásky říct to upřímě sobě.

Říci nehledej vinu v lásce ale ve svém osudu,
co se bude dít až tady nebudu.

Co je to slovíčko láska co je to když život upadá,
když člověk pro všechny sebevědomej jako třeba já na dlažbu pusinkou dopadá.

Co dělat když dochází ti pár posledních slovíček,
když ty,já a všichni ostatní,je jen jeden malej človíček.

Neexistuje osud ze kterého odchazíš sám,
říkám si pokaždé začal jsem startem a v cíly snad tebe mám.
Autor michael25, 16.03.2009
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí