Vír myšlení

Vír myšlení

Anotace: Probuzení

Asi ti chutnám
Asi se ti směju,
když děláš šílené věci.

Sedím a piju kávu
Přeslazenou
s hodně mlíkem
Chutná dobře, skoro jako já
moje krev a moje duše
Prý, říkal jsi to přeci ty
...
sladce voníš, tím jak jsem s tebou
polykáš můj jazyk a sleduješ mé oči
modlím se ať nepoznáš,
tak dokonale, co si myslím,
to břemeno lásky
bys neunesl
...
Jsme spalovači těl
ve víru nadšení a pouhých pohybů.
Už zavřených očí a místy pootevřených úst
Jsme milenci
a s našimi těly zacházíme zatím jemně
...
Za oknem se míhaj stíny
a zkrz záclonu proudí čerstvý vzduch
Je večer a chce se mi spát.
Autor bape, 22.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Spadlá z nebe, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezky poskládané a k donutilo k přemýšlení.

22.03.2009 22:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí