Komu mám jen věřit?

Komu mám jen věřit?

Anotace: Jak jen si vybrat? Skoncovat s tím hned nebo vyčkávat?

Psala jsem verše,
psala jsem básně.
Některé pravdivé,
byly tak krásné.
Na některých trocha lži,
na věčině hodně pravdy.
To co chci teď udělat,
změní mi život navždy.
Být či nebýt -
toť otázka jest.
Černý anděl už donáší mi,
svojí hořkou zvěst.
Že prý už mě chtělí,
že prý na mě čekají.
Za celý můj hrozný život,
hříchy že mi sčítají.
Prý budu se mít jako hrabě,
celé dny jen dobře snít.
Nebudu prý v žádném hrobě,
staletí já hloupě hnít.
Že jsem jedna z vyvolených,
že nenabízí to každému.
Já však nevím jestli mám věřit,
tomu štěstí či neštěstí malému.
Naletět ďáblovy,
nebo snad věřit,
že pomůže mi bůh?
Já vážně nevím
a tak zplácím životu svůj dluh.
Autor Sýkorka07, 23.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, Isquieasuus, Lady Ewrry, Quigleika, lucajda89, Fog, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžeš věřit ani Bohu, ani Ďáblu. Jen sobě. Ty jsi své největší bohatství..

26.02.2010 21:34:00 | PPetrushka

no já bych ještě počkal,vždyť času je dost...

23.03.2009 17:20:00 | jedam

Nikomu nevěř,a sobě z 80ti % :D

23.03.2009 16:51:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí