Třpytivá

Třpytivá

Anotace: Mračila se a mračila, skoro celých osm let...

Bolí mě všechno,
a nejvíc srdce,
bolí mě to,
že mluvit nechceš,
mračíš se na mně,
jak chtěla bys mně zbít,
pročpak radši nechceš,
mi všechno vysvětlit,
teď musím říct,
není už zbytí,
není všechno zlato,
co se třpytí...

Autor genca, 23.03.2009
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí