Sobec sám pláče, život ho přinutil a svět se mu od srdce směje. (my všichni)

Sobec sám pláče, život ho přinutil a svět se mu od srdce směje. (my všichni)

Anotace: původně to měla být úplně jiná báseň.

Pořád jenom pláče,
naříká a smutní,
hnilobou sám prochází ,

...

Po lásce touží,
stejně tak po pochopení,
utrpení prožívá, sám,

...

ve výčitkách,
světu darovaných, zajíká se,
vlastním, vztekem se dáví,
pláč mu nechutná,

...

řeže se smíchem
neboť si myslí,
že na něj nárok nemá,

...

Večer než jde spát, zapálí svíčku,
u hrobu své matky pláče
pak pusu dá malému tělíčku
v peřinách zachumlaném
Autor bape, 23.03.2009
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první čtyři sloky by skvěly sedly na charakteristiku sobce. jsou takové obecně pravdivě, že to může být kdokoliv. ta poslední má takový nepravděpodobnější děj. a už to nejde na každého .) jen takový postřeh.

29.03.2009 22:54:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí