Srdce je na kusy

Srdce je na kusy

Anotace: ...

Když se ti chce brečet,
je těžký se smát.
Když se ti chce ječet,
musíš jen tak mlčenlivě stát.
Srdce je na kusy,
to však nikdo nevidí.
Princeznám v pohádkách já tiše závidím.
Život není pohádkou
a pro mě opakem se stává.
Hra přišla o hráče,
jsem ten co se vzdává.
V ruce mám pár marných es,
Zahodím je.
Já už chci jen dotýkat se hvězd.
Mrzí mě to,
ta hra nebyla tak špatná.
Bylo tam spousty krásných chvil,
Ale též zjistila jsem,
že nejsem pro život moc platná.
Autor Sýkorka07, 24.03.2009
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: Isquieasuus, Quigleika, lucajda89, Agniezka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krasne napsane...bolave, procitene, videla jsem se v tomto dilku

25.03.2009 13:22:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí