Nikdy si něvěřila mým snům

Nikdy si něvěřila mým snům

Anotace: ...

Očima spatříc mladou dívku.
Srdce už nebije,
v břiše má dýku.
V životě ztratila všechno co měla,
i když ho předtím tak ráda žít chtěla.
Teď už je to jedno-
leží tu,nežije,srdce už ji nebije.
Můj případ?-
ano dalo by se to tak říct.
Mé srdce stále bije,
avšak má duše už nežije.
Zemřela v okamžiku,
kdy zrodila se první lež,
pak už sem jen slyšela:
"když chceš tak si běž".
Nebránila si mi
a to mě moc bolí,
předhodilas mě hladovým psům.
Bolelo to jako zásah bejsbolovou holí.
Nikdy si nevěřila mím snům.
Autor Sýkorka07, 24.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, Quigleika, Holis, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i takovy nekdy lide jsou...ale ne vsichni

25.03.2009 13:47:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí