Schovaná

Schovaná

Anotace: ..napsána během minuty...

Skotačivá holka,
smích prořízl vzduch.
Kéž byste věděli,
co skrývá ten duch.

Nevinná hra
a dobrá maska.
Nikdo ale neví,
že za vše může láska.
- které se jí nedostává -
* nedosáhne *

Topí se v slzách, v soukromí.
Doufá že se to nikdo nedoví.
Autor Fog, 25.03.2009
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se někdo najde,
kdo by o tebe stál.
Nepolevuj, i smutek jednou přejde,
A ty šťasně půjdeš dál.

26.03.2009 12:06:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí