Bolest vzdálenosti

Bolest vzdálenosti

Anotace: přešla, zbylo jen prázdno

Bolest vzdálenosti přešla.

Nechybí mi Tvůj smích,
kterému se usmívám.
A slova, že to dělám málo.

V duši mám těžký sníh,
jen stěží zimu přežívám.
Kéž Tvé slunce by mne hřálo.

Však ve mně zbylo pusto,
Múza se mi "zdejchla",
možná vzals ji s sebou.

Vrať mi ji zpátky, zkus to.
Postrádám ty chvíle
utracené s Tebou.

Však bolest
vzdálenosti
již přešla.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 26.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, Kapka, mamina, Tacca, v.hercik, 5thelement, Tempaire, Quigleika, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobré... ST!

27.03.2009 13:11:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí