Věž

Věž

Anotace: kdo by viděl , když schováno je , kdo by hledal , když cesta není přímá ...

je to vězení, vysoké věži, kde schody už dávno shořely,
kde mladý kluk, ležíc na zemi, srdíčko krájí své,
aby nakrmil, myšky jež by kously jinak jej,
protože oni hladoví, on též,
poklop jež jediný vedle kamene, ze železa je,
jeho duše jím neprojde, tak musí den co den
čekat, kdo vyleze až tam k okýnku a mřížce,
po laně, aby řekl jen, já mám Tě.....
jen kdyby bylo vědět, jak dát najevo, že on je tam nahoře, kam nikdo nekouká...
Autor Polik, 27.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí