Samota na kolejícha za zády je ticho

Samota na kolejícha za zády je ticho

Anotace: kdž nemate skym prozivat dobra i zle

Ticho bloudí bodovou,
stojí pořád na nohou.
Koukne se sem, koune se tam,
každý šepot vyšťourám.
Jen co se někdo ozve,
ticho ho hned sebou vezme.
Nevím kam se všichni ztratí,
staří i ti mladí.
Sedím na kolejích a ani nedutám,
jen to ticho poslouchám.
Škoda, že není s kým tu sedět a poslouchat,
není s kým tomu tichu naslouchat.
Ticho- brečí, směje se, někdy má i vztek,
to by se ho každý, druhý lek.
Já ne , já ho znám,
jen mu tiše naslouchám.
Kéž by někdo naslouchla i mě,
kéž bych tu nebyla sama v té tmě.
Proč je ticho zrovna tady,
copak pořád chcípá hlady ?
Chce ty hlučné lidi,
chce ty, které vidí.
Já tu sedím, celý život,
nevydala, žádný kvikot.
Já jsem prázdná duše,
pro ticho vypadám moc suše.
Nemám strach, nemám vzpomínkyy,
jen v očích zhaslé plamínky.
Nemám na co vzpomínat,
nemám koho proklínat.
Nemám úsměv, nemám slzy,
doufám, že to skončí brzy.
Autor moonset, 28.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí