Šílenci v mé duši

Šílenci v mé duši

Třásli se ruce,
pod tíhou strachu,
nevíš jak tuze,
já nesnáším tě vrahu.

Vrahu, srdce mé,
sobec co snažil se milovat,
a když to pomine,
nemine tě litovat.

Šílenče, touho má,
pozbírej ty dropky,
ta dáma s kosou už tě zná,
už neutečeš před svými kroky.

Hlupáku, mysl má,
neumíš jít bez karambolu,
a když doběhne tě minulost tvá,
znáš jen čas strávený v koutu.

Skrz mé oči,
uvidíš jen mrtvou můzu,
a tvýho vozu kočí,
jak jede přes tu hrůzu.
Autor ta co bývala Andělem, 29.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 13
Poslední tipující: Stoneman, Šantir, Pechy87, enigman, Hmota, Emira, Darkkitty, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chmurné, černé a bolavé dílko. ST! je za vyjádření a za obsah, kterému rozumím.

29.03.2009 20:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí