Snaha být

Snaha být

Anotace: Snaha přežít... ve světě, kterému nerozumím...

Snažím se být,
Když zkoumám střepy strachu,
Snažím se snít,
Když ležím na tvrdém hrachu ,
Snažím se nezemřít, přežít a snít –
Moc mi to nejde, mám chuť pryč odejít.

Slzy strachu, bolesti a citu
V mých očích
V prostředí mého bytu
Osamělá jak kráter ve velkoměstě –
Kolem plno lidí,
Ale co vlastně oni vidí?

Jen stopy žalu mojí tváře,
Celkem otevřené záře,
Do srdce mi nevidí –
Povrchní klid mi závidí…

Jsem sama…

Jako kámen –
S mým srdcem je amen
A v duši chladný led .-
A ústa má jsou jed…

Podivná povrchnost bytí
V životě mě ubíjí –
A mé prázdné žití
Moje touhy zabíjí…

Chci víc, než můžu mít –
Tak budu věčně jenom snít…
Autor Ammazonic, 30.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: ir.is, NikitaNikaT., bird225, Fighting Dreamer, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenom snít nestačí... ale rozumím.

30.03.2009 10:50:00 | Kapka

nikdo není sám...

30.03.2009 10:26:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí