Je mi líto

Je mi líto

Anotace: z toho smutku, z té lítosti je mi špatně. a taky z bezmoci. jeho, mojí...života.

Je mi líto,
že jsem Tě neměla míň ráda,
že jsem na Tebe nezapomněla.

Víš, bolí to,
jak ticho na mou hlavu padá.
Raději mlčím. Křičet bych měla.

Už Tě neznám.
Ne tak, jak jsem Tě znávala.
Blízko jsme příliš vzdálení.

Co říct nemám.
Opouštíš mne. Nejsem malá,
abych věřila, že se změníš.

Je mi líto,
já to tak nechtěla.

Je mi líto,
že jsem tam chodila.

Chtěla jsem Tě jenom vidět.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 03.04.2009
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, jedam, bloumej očima, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...chtěl jsem...nic ST

03.04.2009 20:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí