Dům celý ze smutku..

Dům celý ze smutku..

Anotace: Tu básničku jsem napsala....když jsem byla vážně zklamaná..

Už se stmívá
duše je prázdná a klid je ten tam.
Takové to vždy bývá,
loučení,smutek a jdu bůhví kam.

Věřit v dobrý konec,
to bylo bláznovství.
Najednou zazvonil zvonec
a s ním i konec bohatství.

Bohatý pocit štěstí je pryč,
můžu si o něm nechat leda zdát.
Nepomohl by ani bič,
aby ses otočil a zůstal stát.

Nač mé otázky byly,
když se odpověď nedostavila.
Prázdné slova jen zbyly
a ze smutku jsem si dům postavila.

Prázdný dům,jako prázdná duše.
Všechno mě tady trápí a upíná.
Mé tělo se už na to sotva zmůže,
pomalu,ale jistě usíná.

A tak volejte do dálek,
že se utrápilo štěstí.
Už nepomůže žádný lék
a do tmy tady běsní malinkatý motýlek.

Je mi zima a cítím chlad,
domek se mnou smutní.
Řeknu si:ten jediný mě má rád.
Škoda,že je konec
a musím všem sbohem dát....
Autor Sarishka, 05.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Thesssinka, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šárinko, krásná basnička, opravdu bude lip :)

06.04.2009 17:55:00 | Thesssinka

Tvé zklamání je z ní cítit hodně...neboj...vždycky přijde den, kdy bude líp..;) ST

05.04.2009 21:38:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí