Sen

Sen

Anotace: ...

Už se stmívá,
měsíc se dívá,
na Tebe a vidí Tvoji plačící tvář.

Spousta lásky,spousta dárků
a ve spánku
zdá se Ti sen kde mě objímáš.

Tak nech měsíc nocí plout,
ráno nech sen rozplynout,
já se nikdy nevrátím,
všechny zlý skutky oplatím.

Láska je pomíjivá jako sen,
nemůžeš snít když je bílý den,
ráj snů je přece noc,
ji si zavolej na pomoc.
Autor Zuzanka.D, 06.04.2009
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Házté, jarmil, Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ST ! moc se mi líbí..

06.04.2009 19:41:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí