Představa

Představa

V šelestění barevného listí,
nemilovaná duše kráčí,
ve stíny kmenů se rozhostí, zapomenu,
jak kapky rosy pláčí.

Na vrstvách vlhkého mechu,
leží tělo v posledním dechu.
O něm žádný neví,
ve vzkazech psaných krví,
jedním srdcem.

Vím, sem nepatřím,
jen ulehnout v čistou náruč...
To jen nesplněný sen
cítím, jak jsem v nicotě unaven.

Jako bych ležel na kamení zmaru,
den za dnem se tvaroval do jeho tvaru.

Zranění hluboká,
těžko se léčí,
kde hvězdy odchází,
tam i měsíc klečí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 08.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kikis, Holis, jedam, padající do neznáma, shakespeares, UCET KE ZRUSENI, Lenullinka, lucajda89, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde hvězdy odchází,
tam i měsíc klečí. - působivá básnička, moc hezká. Přeju, ať jenom básnička...

09.04.2009 12:55:00 | Kapka

chce to jen čas.. a vždyť víš.. já ti svou náruč dám.. můžeš se v ní schovat před všemi černými myšlenkami a snít jen o našem snu.. neboj, jsem s tebou =*

08.04.2009 05:15:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí