Pro změnu (na) smrt

Pro změnu (na) smrt

Anotace: :(

Do noci hledět, a nechtít nic vědět či začít se bát,
když stát znamená sedět, do prázdna hledět, smrti se smát.
tam úzkost a strach, osamělý vrah, ve stínu číhá.
Z víry je prach, jsi prokletí brach, rozum se míhá.

Proč moc si mít směl, když málo si chtěl, teď pozdě se ptáš.
Vždyť život není sen, který ukončí den, přec konec neznáš.
Teď stojíš tu sám, a koukáš se tam, kde štěstí se ztrácí.
Proč zas tu být mám?, když už to tam znám, zpět se to vrací.

To v srdci tvém kraj, či satanův ráj, kde nadějí není.
proč trápit se dál, když vše jsi prohrál, chtít zapomění.
Beztak víš své, že to co je zlé, něco dobrého má.
Však kam se dívat máš, okolí dobře znáš, všude jen tma.

Toť propast veliká, strach se tě dotýká, zvony smrti zní.
"Snad naděje zabliká?!", to už se tě netýká, jen skok poslední.
Šlo tohle změnit?, snad bohu se klanit?, nebo přijmout ďáblův hněv?!
proč tímhle se trápit, zda nechat či vrátit,jsi osudu na křídlech.
Autor T.R.A.V.I.S, 09.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristýnka15, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí