v prázdné posteli

v prázdné posteli

Anotace: ....

kde jsi?
jen prázdná postel zbyla mi
a deka na sepraném polštáři,
tichá noc a listí šum,
...žárovka se loučí
bliká tmou!
je jí smutno jako mě?
křičí, pláče?!?
sama pod dekou...?
Autor rozlity_caj, 10.04.2009
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: prouteny kosik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí