Proč???

Proč???

Anotace: jenom taková zkušební...

Často vzpomínám na ten den,
kdy splnil se mi tajný sen.
Poznala jsem Tebe,
jako bys mi spadl z nebe.

Dlouhá doba uplynula od prvního setkání
a mě to husí kůži nahání.
Všechno je jinak, mám tě ráda
ale bohužel jsem našla jiného kamaráda.

Nikdy jsem na Tebe nezapomněla,
Pořád mi do uší tvá slova zněla.
Nakonec jsem se rozhodla pro Tebe,
Ale tys celou tu dobu myslel jenom na sebe.

Vůbec si mě nevšímáš,
jinou holku bohužel máš.
Nikdy ti to neodpustím,
snad už se stejné chyby nedopustím…
Autor Peckaaa, 11.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí