Být, tak jako vy Doriane

Být, tak jako vy Doriane

Anotace: ....

Papír plný slov,
života bez osnov,
nezřízeně,
smutně i vesele,
věrný lásce,
držíce přátele,
polibky tichu,
vteřiny smíchu.

Nový den,
včerejšek-sen,
S novými listy,
zvláštně čistý,
přece zbabělý,
schován mezi přátely,
hlava v oblacích,
srdce v kalhotách,
sny v očích,
činy v tmách.
Autor contionor, 17.04.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí