Zdi nářků...

Zdi nářků...

Anotace: Návštěva jednoho místa co psalo dějiny. Bohužel ty hnusné dějiny lidí....

Tmavé zdi plní stíny
Oblečené do bolesti a utrpení
Dech studí, když cítí tu ztrátu
Lidí co zavřel svět do vězení
Vězení z ostnatých drátů

Zahrady z ostnatých plotů
Nad ně ční řada komínů
V bolesti a potocích potu
Šeptají dějiny otázky
Řekni světe, řekni co měli, co měli za vinu?

Že bitím je rozdělils v záři světel
Muže od žen, matky od dětí
Každý teď sám tu musí
Šlapat cestičkou pekel
Kde na konci, všechny plyn ve sprše dusí

Jedová kapička
Co bere jim dech
Pro debilní čistou rasu
Klouže lidem, jak kapka vody, po zádech
A bere světa krásu

Bere milióny životů
Bere jim naději a chvíle klidu
Tolik, tolik Vám všem svět teď dluží
Omluvu, za duše těch padlých židů
Pokládám na hrob kytici růží.......
Autor Nola77, 25.04.2009
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Holis, jedam, takova, padající do neznáma, labuť, Lota, Churry
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

01.05.2009 19:50:00 | Radek.oslov.Šafárik

jsem ráda,že jsem to nezažila,nevím co s tím
co na to říct,žiji...nic víc!

26.04.2009 20:27:00 | takova

Drásavá...

25.04.2009 21:34:00 | padající do neznáma

Bolí...

25.04.2009 21:31:00 | labuť

Bláto a bolest,
smrt a naděje
...

25.04.2009 20:40:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí