V úhlopříčkách zdí

V úhlopříčkách zdí

Anotace: ...

Plakáty stínovejch herců
lepíš na stěny
průchodový ložnice
abys
v úhlopříčkách
černejch zdí
počítala
zrnka
přesýpacích hodin
co vysypou se do dlaně
a v záhybech
délky života se
ztrácí
v minulosti
jak včerejší
sex
s cizincem
.

Prsty projíždíš si svoje
kaštanový vlasy
-
brázdy
do kterejch
se kuklí
levnost
nádražních děvek
špinavejch
jak kopyta hřebce
na jatkách
.

Omejváš se pískem
z podlahy
jak
fenek
na poušti
aby zbavila ses
jeho potu
a čpící voňavky
ze svý kůže
unavený
a
strhaný
z prohybů těl
noc
co
noc
.

*Ne rtech
cejtíš jeho
slova z česneku
.

Pod zhasnutym lustrem
piluješ si
nehty
pryč je kůže
hada
po svlékání
.

Protáčíš kolem štěstí
s velkou osmou
+
-
+
-
+
dobře ti tak



*V přesýpacích hodinách

nic
Autor chroust17, 28.04.2009
Přečteno 296x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Tanzania, Indigo, Holis, Bíša, labuť, Churry, saddova, bird225, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

umíš se do toho vložit....ST
myšlenkové dílko

12.06.2009 09:24:00 | Tanzania

zacatek , tak do poloviny me ohromil, pak to pro mne slabne, ale tip si to urcite zaslouzi...

28.04.2009 13:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí