Marnost

Marnost

Anotace: Někdy si říkáme má cenu v životě o něco usilovat když vše jednou skončí?

Svět je jako malá díra
co doní všechno spadne,
ztratila se už naše víra,
všechno jednou zvadne.
Na dně téhle malé díry,
leží všechno živé,
přesáhlo to stropec míry
a nebude to jiné.
Autor Timoušek, 28.04.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí