XYZ

XYZ

Anotace: ...

Houpavou melodii
na řece slýchám,
když ve své pramici
sotva dýchám,
abych nerušila ticho...

Měsíc se tiše směje,
mě se oči klíží,
eskamotér v bílém saku
na vlnách se blíží
posunky němými vypráví story...

Na hladině bledý koláč
prostoupí pokolení
a z kapsy vytahuji
sešit a v něm své snění
a verš od Li-Pa...

Ticho nechce být rušeno...

Ale já tě lapím...

/Au, zatracená podlaha.../
Autor voedor, 03.05.2009
Přečteno 237x
Tipy 12
Poslední tipující: kikis, Bíša, Dota Slunská, Psavec, Mbonita, ziriant, enigman, Churry, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí