Nic už není

Nic už není

Anotace: Někdy se mi zdá, že už nic nemá smysl.

Nic už není

V temném lese plném stínu zahrabanou v listí našli ji.
Jen její bílá dlaň vykukovala a kaluž slz byla kolem.
Vyhrabat její tělo z té tlející kupy listů jen siný vítr smí.
Někdo chtěl ji vdechnou život, však srdce zemřelo žalem.

Nechte ji, ať zem pohltí a v nicotu promění tu osobu zhynulou.
Již nikdy se nechce vrátit a zůstat tady, kde zabili její duši.
Zůstane možná v některých myslích vzpomínkou minulou.
Nikdo už nikdy nezaslechne, jak srdce ji v hrudi dunivě buší.
Autor Lyonka.Margareta, 03.05.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: nejsembásník, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nu, deprese je sviňa,
ale odezní a zas bude prima...

04.05.2009 06:34:00 | nejsembásník

Je to moc hezký,ale taky smutný..I když teď je třeba hůř,přijdou určitě dny kdy bude zase líp:)

03.05.2009 16:17:00 | kávajezpět

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí