Dívka na vysoké veži...

Dívka na vysoké veži...

Anotace: Divka na vysoké veži je vězněná. V té veži vysoké je ozvena. Sundává svůj červený šat. Teď cítí ten...

Sbírka: Básničky

Dívka na vysoké veži je vězněná.
V té veži vysoké je ozvěna.
Sundává svůj červený šat.
Teď cítí ten mrazivý chlad.
Vedle leží kočka černá,
své paní je stále věrná.
Vruce drží zbraň.
Něco jí říká: Svůj život si chraň.
Však ona už nic nevnímá.
Na temném nebi před nima,
se oběvila jakási záře.
Připomínajíci tváře
Ta záře tu dívku káře.
Však ona už nic nevnímá
,,Už jdu paní má"
Pak do svého těla střelila
a z věže skočila...
Autor Wertzy, 06.05.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravit tam těch pár chybek a nemusela by to být tak úplně špatná básnička...

06.05.2009 15:24:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí