Sobotní probuzení

Sobotní probuzení

Anotace: Bože,co je to za blábol

Sbírka: Delirium tremens

Tělo,chvějící se nedočkavostí,
dostalo svou drogu,je štěstím nadmuté,
zasviští střela,rudý mok bledou skořápku opouští,
je všude kolem,
a já se skláním,hltavě piji,šílenost v očích,
pachut noci,rozbředlé v ranním blátě,
představy,do hlubin stahují,
a radostně křičí

Utatá paže,krvavý hadr,bestie hlady vyjící,
vlčí smečka,hranice nezná,bílou pouští pádící,
šílený medvěd,tělo napůl rozsápané,
tesáky,kosti drtící,
rituál zrady,kohoutí výkřik,
hlava na oltář padá,
železná bota,slanou vodou rozežraná,
stopa podlého zla,
gazelí pištění a ladné tvary zběsilosti,
omamná vůně neznáma,
objev pravdu v kapkách strachu,
přichází,kyselá žluč náruč otvírá,
odchází,a skalpy u pasu visí

Pravěké lodě,v zátoce smrti,
kotvy spouštící,
silueta hrůzy,špinavý muži,
ke břehům marně hledící,
polibek noci mrazivé,
kapitán svou lod ve smrti neopouští,
pohled na utopence,jak trýznivé,
my chceme být,tak odporně krutí
Autor crac, 08.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí