Nesmrtelnost!

Nesmrtelnost!

Anotace: Pro mě blízkého člověka který odešel před dvěma lety do nebe...

Tak ráda jsem měla tvá vyprávění,
tolik moc jsem se u nich smála.
Proč odešel jsi bez zranění,
ptala jsem se když u tvého hrobu jsem stála.

Dala bych ti vše i život svůj,
je mi tak moc líto že neřekla jsem mám tě ráda.
Vím že na vždy budeš milovaný děda můj,
dokázal jsi mi nahradit chybějícího kamaráda.

Proč mi tě bůh vzal když věděl jak moc mi to ublíží,
proč bolí tak ztráta tvá?
Den kdy se setkáme se pomalu blíží,
na tvůj hrob padá slza má.

Dej mi naději v mém srdci stále žiješ,
chybíš mi tak hrozně moc.
Nechtěla jsem vidět jak z louže piješ,
přišla další probrečená noc.

Nesmrtelný se pro mě stáváš,
nikdo mi tě nenahradí.
Bylo těžké vidět jak života se vzdáváš,
lektvar nesmrtelnosti mi nikdo neprozradí.
Autor VelunkaK, 09.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí