Už tak blízko

Už tak blízko

Anotace: cestou necestou

Sbírka: Delirium tremens

Čarovné chvilky,v samotě prožité,
sen ve skutečnost proměnují,
sluhové prohnilých na lov vycházejí,
hledají obět dnešní noci,
čerstvá krev za úplnku,mládí navrací,
chlapecký výkřik,srdce protínající,
bože,nemohu mu pomoci,
připoután na pranýři,orgiím nucen přihlížet,
vina je má,tys to krvelačné zvíře,
které sužuje svět,
a já osamocen,čekám na odpuštění,
které se mi nedostává

Aspon poznat všechny kouty světa,
projít každičkou píd země,
dřív než po nás bude veta,
nemohu se zastavit,
nestálost je ve mě

Nekonečná pobřeží,a skály se sklánějící,
pohoří Titánů a pouštní vítr,
oči oslepující,
obrazy Země,ani smrt nesmaže,
tobě je ponesu,úkol byl splněn

Dřív než se setkáme,na hoře Olympu,
Zeus mi dovolil řící zde pointu:
Čtyři kontinenty moře spojující,
nic jiného tu není,
jen lidé ve stáří,na neduhy klící

Zpívám písen rozloučení,cesta necesta směr udává,
setkání bude bouřlivé,konečně spolu,nechce se už utíkat,
život prožit naplno,není čeho,litovat
Autor crac, 09.05.2009
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí