Kolumbovská

Kolumbovská

Anotace: ...

Slepci si čtou pohádky
z loupáků
a slunce pálí i skrz černé brýle,
skrz mračna se dobrat k zlaté žíle,
to chce čas
a souhlas posádky...

Ptáci kreslí do oblohy
anděly
a vítr nosí po palubě krystal soli,
hledat v sobě štěstí hodně bolí,
chce to čas
a masti na nohy...

Vlny hrají do kýlu své kuželky
prodlení
všechny na palubě převelice nudí,
slunce je stát, obhájce i sudí,
chce to čas,
než změříš země v tobě do délky...
Autor voedor, 17.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, labuť, Bíša, Mbonita, Churry, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šířkou...

03.06.2009 19:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí