Loutkohra

Loutkohra

Anotace: kdopak to tu za nitky tahá

Ledová ústa,mor vyplivují,
rytíři v brnění,bitva dávno skončila,
hladové hyeny,potravu hledají,
spanilá tvář,tělo na kost ohryzané,
mladík v obleku smrti,
schlíplé prapory,pomníky zkázy,
statek sedláka,v rychlosti hořící,
trámy praskají,zvířata řičí,
odvážný kůn maštal rozráží,
a v šíleném úprku mizí.....
...........................
zmožen drogou a alkoholem,
mozek přemýšlí lehčeji,
jen tišeji křičme své hříchy,
jen tišeji..................
.............................
zaprášený stůl,dýmka,
napůl kouřící,
lokaj víno přináší,je bledý,noc je mladá,
rozhřešení přichází až zrána,
malátné stíny,s chutí zvracejí,
utřou si rty,a pijí dál,
koloběh života,tak ubohý,nudný nejen na pohled,
utápíme zkaženost,narozeni v podlé zradě,
bloudíme,realita jinou šanci nedává,
tvá přímka je tady,drž se jí,a odevzdej vše co máš,
na konci vlákno přestřihnem,
tak se snaž
Autor crac, 17.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Lea Aura, Chancer, ziriant, labuť, kikis, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím jestli mám věřit v předem vyměřený osud nebo náhodu..docela spíš tíhnu k tomu osudu. Tady by to bylo skoro tak jak navádí název a anotace - někdo nahoře nad našimi hlavami tahá za nitky a my skáčeme do rytmu jeho pískání..šílená představa ale i tak to může fungovat :-)

19.05.2009 18:19:00 | Chancer

Zajímavá a pěkná...

17.05.2009 19:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí