Proč?

Proč?

Anotace: vážně jen sem měl takovej pocit že některý věci sou fakt na nic. Sorry

Ponurou ulicí stín se plouží
Jde jako bez duše, projde mělkou louží.
V srdci smutek v hlavě zmatek
V duši mrtví skutek,snad celkem žal.
Jde kolem, ,,,, nikdo ho neznal?

On nikoho neznal a přesto měl asi cíl

Cíl který změní jeho pocit?
Cíl který, ho naplní
Cíl o kterým asi snil?

Cestou, která se kříží s jeho cestou
Jde s láskou, vesílm, manžel se svou nevěstou.
Na jedné straně láska a veselí
Na straně druhé smutek, nenávist, nevím?
Bylo však pondělí!

Míjeli se v tu chvíli dva rozdílné světy
Nikdo by neřekl slovo, ne, ani půl věty.
………..
Rána, záblesk, ticho - pád skor mrtvého těla
Beznaděj, pomalu se k ní kloní v šoku si s ní sedá.
V náručí jeho dívka s rudým květem na prsou sténá, umírá. Bože tak bledá.

Co se honí v hlavě jemu, jemu, těm dvoum.
Jeden v beznaději prosí Boha proč?
Proč pro Boha!
Druhý snad spokojen s dílem bez účelu, dílem zkázy.
Zmizel v ulici a pak v parku za potokem v šerém mlází.

Cesta bez cíle? Ne, měla cíl.
Cíl, který nechtěl nikdo z nich.
Snad jen jeden z bývalé trojice
Stín ten, co zmizel jak pára nad hrncem.
Autor RendyMCAir, 27.10.2005
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rendy dík, dík za ten komentář... Nevložila jsem nic déle než půl roku. Někdy se zastavím a přečtu "nejnovější" a pozoruji, jak jsou tady jiní lidi, než jsem potkávala... A jen málo, málokrát jsem se přihlásila, protože v komentář jsem nedoufala... tak mne to překvapilo... a moc potěšilo :-)

09.02.2006 18:00:00 | Heda

Ani já, neznám na tuhle otázku odpověď... :-(

27.10.2005 07:32:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí