Opuštění těla

Opuštění těla

Anotace: duše řekla sbohem a odešla od těla...

U stropu,
hodinu, dvě, tři,
jen si poletuje,
opuštěná,
navždy zatracená,
shlíží na své tělo,
v ruce držící žiletku,
jed na rtech jak Romeo,
uplakané postavy u stolu.

K sebevraždějící myšlence,
jen postrčit stačilo,
z oblaků do studně,
ze rtů do tkáně.

U stropu,
den, dva, tři,
jen si stěžuje,
opuštěná,
navždy zklamaná,
shlíží na jeho tělo,
v ruce držící břitvu,
jed na rtech jak Romeo,
duše Julie,
uplakaná
a napořád samotná.
Autor Láďa, 19.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: bejbyyyy, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí