Opuštěná

Opuštěná

Anotace: O svobodné dívce bez cíle a protředků pro samostatný život bez matky.

Žiju trochu opuštěně,
na vážný vztah
koukám nesmyslně.

Žiju trochu opuštěně
a na budoucnost
myslím vyděšeně.

Žiju trochu opuštěně
v hrubé realitě nezasněně.

Žiju trochu opuštěně.
Kdy se budu koupat
v pěně?

Žiju trochu opuštěně,
Sedím často proti
stěně.

Žiju trochu opuštěně
a tvářím se i zasněně.
Autor repi, 22.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí