Již ptáci deštiví oblohou táhnou...

Již ptáci deštiví oblohou táhnou...

Anotace: Písňový text vzniklý při prohlížení knížky s písněmi Mikiho Rivoly...

Již ptáci deštiví oblohou táhnou,
za chvilku spustí svůj lijáku song,
čekáš tu na štěstí chvíli již drahnou,
snad přijde než Smrtka udeří v gong...

Chmury jsou vozová hradba mračen,
těžko je zdolává zahořklý smích,
ploužíš se světem dál, pláčem zmáčen,
ze srdce rampouch ční, v duši je sníh...

Být hombre toulavý je osud Tvůj,
vydán jsi napospas života hrám,
tváří v tvář vichřici nepřízně stůj,
hrdý a nezdolný, i když jsi sám...

Těm, kteří s Tebou sdílí Tvou stezku,
dej úsměv s vírou, ač sotvas je znal,
když světem ploužil ses od rozbřesku
do chvíle, kdy západ růžemi vzplál!
Autor Kozoroh 1, 25.05.2009
Přečteno 269x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, prostějanek, Dedillope, Marfuša, bejbyyyy, Zasr. romantik, Psavec, Bíša, Mbonita, Tanzania, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné.ST

25.05.2009 21:46:00 | Tanzania

Je to smuténkové, ale i tohle umíš...

25.05.2009 21:37:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí