Neposedná duše

Neposedná duše

Anotace: Nemám co k tomu dodat....

S náručí růžových poupat,
prožívám slunečný den,
začínám jen doufat,
že je tohle jenom sen.
V hlavě všechny otázky světa,
v tvé náruči se marně hřeji,
přede mnou zas ta temná cesta,
a ty pobízíš mě jdi,jen jdi.

Chtěla bych začít křičet,
to však nesmím,
chtěla bych začít brečet,
nechci být zas jen stín.
Už netoužím být jako dřív,
už netoužím lidem jen ubližovat,
od minulosti jsem zahodila klíč,
a chci si jen přítomnosti užívat.

Ta temná říše,
co se uvnitř skrývá,
je jak neposedná číše,
co se naschvál rozlévá.
Chce to všechno ven,
proč po tom toužíš i ty,
zase budu s tím pánem,
co rozsévá střepy pod nohy.

Prosím lásko nechtěj to po mě,
nevím jestli pak spolu ještě budem,
ty víš že záleží mi jen na tobě,
na rozbouřené řece teď plujem.

S náručí uvadlích poupat,
prožívám temný den,
už přestávám doufat,
že je to jen sen.
Autor Pájík, 29.10.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele Pájo, jako nezávislý čtenář mám z toho zmatek. Chtělo by to zřejmě ještě zvýraznit hlavní myšlenku. Ten celkový bolestivý pocit , který v tom evidentně zažíváš je trochu málo...

30.10.2005 21:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí