Pro mou malou Ellenku

Pro mou malou Ellenku

Anotace: Mojí čokoládové činčilce Ellence, která mi dodýchala ve věku pouhých čtyř měsíců. Nezapomenu.

Tiše tu pláčeš,
ty moje miminko
co se Ti stalo
proč musíš tak trpět
proč umíráš...

 
Ještě včera,
jsi byla tak veselá,
jsi ještě mládě
tak proč odcházíš?

Jsi moc krásná
a statečná holčička,
mám Tě moc ráda,
Ty to víš,
zůstanu u Tebe, 
než se ti otevře
brána do rozinkového nebe...
 
Bojuješ o život
statečně se trápíš,
jestli to vyhraješ,
budu Tě opečovávat,
jak si jen budeš přát
a pokud ne,
nikdy na Tebe nezapomenu.


Bude Tě strašná škoda,
moje čokoládová princezno,
moje Ellenko,
Ellie... Elinečko,
pokud Tě už boj příliš vysiluje,
tak jdi, můj miláčku...
 
Panička to zvládne,
nedrž se kvůli mně,
když Tě žití už tak bolí... 

Miluju Tě, Rebecco Ellene,
Tvůj čokoládový kožíšek,
rubínová očka...

 
Šplhala jsi po kleci,
skákala, byla tak čiperná,
teď tu ležíš a těžce dýcháš,
umíráš mi,
z posledních sil pláčeš
a naříkáš,
je mi to tak líto beruško... 

Budeš mi tolik chybět...

Autor genca, 06.06.2009
Přečteno 201x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle znám a moc s tebou a s ní soucítím... ach jo.

07.06.2009 18:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí