Stručná,smutná, bohužel nutná

Stručná,smutná, bohužel nutná

Anotace: ...

Červené oči, stopy slaných slz,
ruce podél těla,
Prázdný pohled s bolestí,
co bych ještě chtěla?
- jen naivní přání -

Lítat v jiných sférách,
promítat své touhy,
kéž by přešli v realitu ale,
jsou to jenom šmouhy - nereálna.

*** Jsem jako les,
v kterém někdo chodí,
- sám -
a má duše je ozvěna,
jejíž slova bolí ***
Autor Fog, 06.06.2009
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Jacques-ds, Bíša, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí