Kus mého smutku

Kus mého smutku

Anotace: kéž by jsi to cítil...

Kéž by jsi věděl,
co nikdy znát nebudeš..
Kdyby jsi věděl vše o mé duši,
nedělal by si mi ty hluboké jizvy,
které tolik raní
v slzy jež padají
mi z očí.
A ty při nich opět nevíš
co mi je...
Myslíš,
že nějaké mé zlo zračí.


Jak jenom to vysvětlit..
Tolik bolesti a lásky
v jednom!
Nebo spíš tolik bolesti pro lásku?
Těžko říct, kdy skončí..

Nevíš, čím ubližuješ.
A nikdy se nedovíš.
Nemám sílu ti o tom říct..

Říct, o tom, že nevím,
jak to mezi námi dopadne.
Bojím se, že dobře ne..

Jsi jiný než já.
Každý žijem ve svém odlišném světě,
i když jej sdílíme společně.

To jest ta krutá pravda,
jež rozděluje nás oba
od sebe..

Kéž by jsi cítil kus mě
a mého smutku.
Autor Dedillope, 07.06.2009
Přečteno 377x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, zlomený a nanicovatý -__-, Kapka, sestra-konec, labuť, Bíša, bejbyyyy, WAYWARD, Mbonita, Hloupá Květinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasně napsané

29.06.2009 18:29:00 | Radek.oslov.Šafárik

třeba ještě pocítí

08.06.2009 15:51:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Jsi jiný než já a přesto se scházíme, ale jaký to má smysl, když jsme každý jiný, to nikdo asi neví.

08.06.2009 09:58:00 | sestra-konec

...ono to je většinou tomu druhému jedno,pokud ne,přetrvává přátelství

07.06.2009 22:44:00 | WAYWARD

smutek..ten časem přejde:)..krsná básnička

07.06.2009 22:20:00 | Hloupá Květinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí